norbekov könyv jövőkép letöltése

Aurikus látás

Auralátás a gyakorlatban 1. Koncentrációs gyakorlat: Helyezd az 1. Nézz pontosan a fekete pontra 30 másodpercig vagy tovább, és közben figyeld a színes köröket a periférikus látásoddal.

Навигация по записям

Állj ellen a kísértésnek, és ne nézz máshová. Csak a fekete pontot aurikus látás. Amikor a periférikus látásunkat hosszabb ideje ingereljük, a színérzékelésünk egész más lesz, mint a központi látásunké. Minél tovább koncentrálsz, annál erősebb, jobban kivehető lesz az "aura" a színes körök körül, mert az érzékelésünk egyre csak javul. Tegnap még talán órákig nézhetted volna ezt a képet, és semmit nem láttál volna.

aurikus látás látás és hirudoterápia

Az egy pontra való koncentrálás a megoldás kulcsa. Hasonlóan, mint a valódi auránál, ez a gyakorlat bemutatja az alapjait annak, hogy az ember auráját hogyan érzékelhetjük a periférikus látásunk segítségével, valamint a látómezőnk kiszélesítésével és az érzékelő képességünk megnövelésével.

Koncentrációs gyakorlat: Ez a gyakorlat a jobb és a bal agyfélteke közötti kommunikációt javítja, megnöveli a feldolgozási hatásfokát az agynak, amely szükséges az aura látásához. Tedd a 2.

Kaks kassi vaidlevad (eestikeelsete subtiitritega)

Nyújtsd előre a kezedet úgy, hogy a mutatóujjad hegye a körök között legyen. Fókuszáld a tekintetedet az ujjad hegye felé, és nézz keresztül a körökön.

Tehát, engedd szabadon a tekintetedet, ne direkt az ujjad hegyét nézd, hanem csak afelé nézz nézz át rajta.

Bevezetõ Ez az iromány remélhetõleg választ ad az aurát körülölelõ számtalan kérdés többségére és szétoszlatja az aurával kapcsolatos tévhiteket. Megtudhatod mi is az aura, hogyan néz ki, mire jó, ha képes vagy érzékelni, és természetesen legfõként azt, hogy hogyan tanulhatja meg bárki az aura látását.

Ekkor 4 kört fogsz majd látni. Ezután célozd meg a középső két kört és próbáld meg egyesíteni, hogy egy kört láss középen a kettő helyett, egy fehér keresztel középső kör közepén. Ha látod a keresztet ez azt jelenti, hogy a jobb a bal szemmel van összekötve és a bal agyféltekéd a jobb szemmel van összekötve kommunikál egymással.

aurikus látás látás mínusz 9 ilyen

Mindössze 5 perc és megduplázódik az elektrofotonikus bioenergiád. Ezt bioelektrográfiával bizonyították is. A kereszt eleinte el-eltűnik, és nem állandó. Kísérletezd ki a megfelelő távolságot az ujjadtól a szemedig, hogy megkapd aurikus látás tökéletes keresztet.

-masszázs,mely megteremti a harmóniát,és az egyensúlyt a test és a lélek között

Már perc koncentráció is rengeteg pozitív hatást indít el, főleg ha tökéletes, villogásmentes keresztet látunk, de 45 percnyi folyamatos koncentráció tűnik az igazinak, amely igazán nagy előnyöket jelenthet a mentális és aurikus képességek fejlesztésére nézve. Elejében legjobb ha percig csináljuk a gyakorlatot, majd minden héten emeljük az időtartamot.

A rövid és intenzív összpontosítás hatásosabb, mint egy hosszabb, amelyet állandóan meg kell szakítani a kellő jártasság és tapasztalat hiánya miatt. Gyakorlással, fokozatosan elérheted, hogy lásd a keresztet az ujjad segítsége nélkül is.

Account Options

Amíg a középső keresztet figyeled, a periférikus látásoddal szemléld a másik két kört is, és a környezetedet is. A két szélső kör körül aurikus színeket fogsz látni a periférikus látásod segítségével.

aurikus látás myopia skála

Amikor elemezni tudod a környezetedet, úgy hogy közben a keresztre figyelsz, akkor készen állsz az aura látására és értelmezésére. Magasabbszintű koncentráció Ha a kereszt egyik átmérője mindig a másik előtt van, ez azt jelenti, hogy az egyik agyféltekéd dominál a másik felett.

A férfiak általában a vízszintes átlót a bal agyfélteke dominála nők viszont inkább a függőleges átlót látják a jobb agyfélteke dominál. Próbáld meg a "rejtett" átlót előrébb hozni, amennyire csak lehetséges.

 1. Hogyan fejleszteni az aurikus látást
 2. Termékek és vitaminok a látáshoz
 3. Intuíció: Robert Bruce auralátó tanfolyama I.
 4. A fej zsibbad, elveszítem a szemem
 5. Intuíció: Robert Bruce auralátó tanfolyama IV.
 6. Az angyalforras.
 7. Epilepszia és homályos látás
 8. • Hogyan lássuk és OLVASSUK az AURÁT

Aurikus látás gyakorlat, a koncentráció végső célja az, hogy képesek legyünk a tökéletes keresztet látni, azaz, mind a négy szárát egyszerre lássuk, megközelítőleg azonos erősséggel, vagyis, hogy a két agyféltekénk tökéletes egyensúlyban legyen egymással. Sok ember már ezen a ponton csodálatos dolgokat mi a látás 0 7. Először is, az összpontosító képesség jelentősen megnövekszik.

Másodszor pedig, pár perc múlva úgy érezheted, hogy elveszíted a látásodat a környezet elhomályosodikés a világos háttér átváltozik sötétvörössé vagy rózsaszínűvé.

Az érzékelőképességed és a tudatod is aurikus látás. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával aurikus látás le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével.

Oldalak (menü)

Tom J. Chalko MSc, Ph. Amiről úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az mindössze egy aprócska csepp a Tudás Óceánjából.

A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével.

 • A lány rövidlátása
 • Harmónia Sziget: Auralátás a gyakorlatban
 • Hogyan lássuk és OLVASSUK az AURÁT
 • A látás helyreállítása a bates gyakorlatok módszerével
 • Látás tejtermék
 • Lehetséges-e a sérült látás helyreállítása

Ausztráliaban West Kimberley félreeső területén történelem előtti barlangrajzokat találhatunk ld. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket.

norbekov könyv jövőkép letöltése

Viszont ha egyszer valamit saját magad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod. Sok nagy ember mondta a múltban, hogy "van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük".