Mi vagyunk az Optimum Szemészet! - NYITÓLAP

Látási központok, A homályos látás kezelése

látási központok

Request new password A Magyar Bionikus Látásközpont A Magyar Bionikus Látásközpont célja a látássérült páciensek látásának lehető legteljesebb visszaállítása és életminőségének javítása orvosi valamint műszaki eszközök alkalmazásával.

Alprogramok keretén belül vizsgáljuk látási központok különböző aktívan kutatott és ígéretes technológiákat mind orvosi, mind mérnöki területen.

Jelenleg futó alprogramjaink: Univerzális elektronikus segédeszközök kutatása, fejlesztése és tesztelése látássérültek számára A retina implantátumok nemzetközi klinikai vizsgálatában való részvétel illetve annak hazai implementálása szűrés, preoperatív és poszt-operatív követéses vizsgálatok Genetikai megközelítésen alapuló technikák Az I-es alprogram fő fókuszpontja jelenleg a bionikus szemüveg kifejlesztése és tesztelése magyar és nemzetközi látássérülteket képviselő szervezetekkel együttműködésben.

látási központok

A III. A központ ben Dr. Roska Tamás akadémikus kezdeményezésére jött létre, jelenleg Dr. Németh János a vezetője, aki a Szemészeti Klinika tudományos igazgatóhelyettese. Folytatódik a jelentkezők regisztrációja Továbbra is sok megkeresést kapunk, és folyamatosan várjuk azok jelentkezését, akik érdeklődnek a Látásközpont kutatási programjaiban való részvétel iránt. Jelentkezni az Elérhetőség oldalon található email címeken és telefonszámokon lehet.

látási központok

Az idei évben reményeink szerint egy jelentős eseménynek leszünk tanúi. Várhatóan még idén sor kerül az első magyarországi retina implantátum beültetésére, amelyről természetesen a Látásközpont oldalain is hírt fogunk adni.

5 módszer, amivel csökkentheted a Koleszterin szintedet