Szem - Látás - Lutein 40mg - 30db - Béta-karotin A-vitamin 25 IU - db - Vision Care Mg

Szemlátás diagnózis

Tartalom

  A weboldalon megjelenített étrend-kiegészítő termékek szedése nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem alkalmasak betegségek, valamint a szervezet működési zavarainak gyógyítására!

  szemlátás diagnózis látás és hatékonyság a férfiaknál

  Nem pótolják, nem pótolhatják a megfelelő szakorvosi ellátást, diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Szemlátás diagnózis termékeket kisgyermekek elől gondosan el kell zárni!

  Ha a pirosodás, az égő érzés, a viszketés, a szárazság, illetve a túlzott könnyezés 3 szemlátás diagnózis elteltével sem múlik el a házilagos kezelés ellenéreakkor szemésznek kell tisztáznia az okokat. Amennyiben az esetleges első zavarokat nem kezeltetjük ki mielőbb, akkor fennáll a veszélye a tartós károsodásnak, néha még a megvakulásnak is! Ha fájdalom, a látás hirtelen rosszabbodása, hunyorgatás, pislogás, a látómező elcsúszása kezdődő retinaleválást jelezhet következik be, feltétlenül fontos, hogy azonnal orvoshoz forduljunk! TERÁPIÁS 1X1 Szemtorna A szemtorna masszírozza és nedvesíti a szemgolyót, lazítja az izomzatot: többször egymás után nyissuk tágra a szemünket, majd csukjuk be, körözzünk a szemünkkel jobbra, majd balra, nézzünk fel, le, jobbra, majd balra. Felfrissíti a fáradt szemet.

  A bemutatott adatok, anyagok a tájékozott döntésekhez szolgáltatnak információt és semmilyen módon nem tekinthetik tanácsadásnak. A kínálatunkban lévő étrend-kiegésztők többsége GMP Good Manufacturing Practice minősítésű, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében.

  szemlátás diagnózis az éves látás normális

  Ez a folyamat egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.

  Csak azok az alapanyagok kerülhetnek be a gyártási folyamatba amelyek minden szinten megfelelnek a legszigorúbb tisztasági és minőségi előírásoknak!

  szemlátás diagnózis a látás kezelésének modern módszerei

  Minden jog fenntartva.