Account Options

Látásjavító tanfolyamok

Tartalom

látásjavító tanfolyamok

Látásjavítás Az Access látásjavítás Hatékony a látás traumáinak és lelki blokkjainak oldására illetve minden olyan szemmel valamint látással kapcsolatos helyzetben ahol a berögzült nézőpontjaid miatt nem engeded meg magadnak a változást. Az életünk történéseire is nagyobb rálátást nyerhetünk. Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni, amit nem vagy hajlandó látni, amivel nem vagy myopia senilis szembenézni?

látásjavító tanfolyamok

Sok minden van, amit nem vagyunk hajlandóak meglátni, nem akarunk észrevenni, mert ha megtennénk, akkor ki kellene lépnünk a komfortzónánkból, hogy változtassunk rajta. Ezzel tudattalanul azt kérjük a szemünktől, hogy torzítva lássa a minket körülvevő külső és belső világot vagy hagyjon figyelmen kívül bizonyos dolgokat.

látásjavító tanfolyamok

A látásjavító kezelés hozzájárulás látásjavító tanfolyamok, hogy el tudd engedni a korlátozó nézőpontjaidat és az életed minden területén visszaszerezd a tisztánlátásodat. A kezelés a szemmel láthatón túl is hat. A segítségével elengedheted, törölheted a kellemetlen látványhoz kapcsolódó emlékképeidet, érzelmeidet és akár a jelenlegi életedben felbukkanó nehézségeket is.

látásjavító tanfolyamok

Mi az, amire nem vagy hajlandó ránézni? Nem csak embereken működik, állatokon is használható, többnyire hatékonyabb, is mint az embereknél, mert az állatoknak kevesebb a nézőpontjuk és könnyebben feladják azokat annak érdekében, hogy jobban érezhessék magukat.

Folt a szem előtt a glaukóma műtét után Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Tanfolyamhu - Oktatás és képzés az ország egész területén Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás.

Mi kellene ahhoz, hogy látásjavító tanfolyamok is megengedd ezt magadnak egy olyan kezeléssel ahol kellemes simogató energiákkal dolgozunk? Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?

A kezelés gyengéd energiái tisztulást, könnyedséget hoznak. A kezelés kényelmes masszázságyon zajlik, ahol ellazulva pihenhetsz.

látásjavító tanfolyamok

A sokféle energia nemcsak a szemeiden fut, az arcüregeden, homlokodon is. Amit érezhetsz az meleg és bizsergés, vagy bármi más.

látásjavító tanfolyamok

A jótékony hatás átjárja az egész testedet. A kezelés hatásaként feloldódnak a szemet ért traumák lélek szinten is. Milyen csodás új látásmódot, szemléletet, könnyedséget tapasztalhatsz meg a látásjavító kezelés hatására?

Megosztás: Legutóbbi bejegyzések.